• Regulamentul examenului de acces la profesia de expert contabil si contabil autorizat se poate vizualiza aici.

 

 

 

 • In conformitate cu Hotararea nr. 11/215 din 15 februarie 2011 pentru modificarea si completarea Regulamentului privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat, aprobat prin Hotararea Consiliului Superior al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania nr. 00/33/2000, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, nr.142 din 25 februarie 2011, stagiarii beneficiaza de urmatoarele facilitati:

   

   Perioada de stagiu poate fi redusa cu aprobarea Biroului permanent al Consiliului superior al Corpului, dupa cum urmeaza:

  a)      cu 1/2 cand stagiarul are o vechime in activitati financiar - contabile de cel putin 20 de ani, din care cel putin jumatate in functii de conducere;

  b)      cu 1/3 cand stagiarul are o vechime in activitati financiar - contabile de cel putin 10 de ani sau cel putin 5 ani in functii de conducere in domeniul financiar - contabil.

  Totodata, stagiarul trebuie sa faca dovada practicii in profesie cu documente privind evidenta muncii, contracte, adeverinte etc., precum si cu o lista a lucrarilor, operatiile financiar - contabile efectuate, cu perioadele corespunzatoare de timp.

 •   CECCAR filiala Dâmboviţa organizează cursuri pregătitoare examenului de admitere la stagiu pentru accesul la profesia de expert contabil şi contabil. Cererea de înscriere se poate descărca aici.

              Fax     : 0245 – 22 00 16,

              E-mail.: ceccardambovita@ceccardambovita.ro

 

 

 


 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009